Genç Ressamlar iş başına “Gelecek Enerjini Koru” ana temalı yarışma başlıyor...

Genç Karşıyakalılar, geleceği tasarlamaya hazır mısınız?

Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında ödüllü proje yarışması düzenliyor.

“Gelecek Enerjini Koru” ana temalı yarışmaya Karşıyaka’da bulunan tüm lise öğrencileri katılabilir.Yarışmaya göndereceğiniz projenizi en fazla 500 kelimelik bir açıklama yazısı ve projeye ait en fazla 5 fotoğraf ya da 2 dakika ve 200mb boyutu aşmayan video görüntüleri ile birlikte iletebilirsiniz.

Proje açıklamanızın sol alt köşesine katılımcının adı-soyadı, sınıfı, okulu ve velisinin telefon numarası içeren bir bilgi notu yazmayı unutmayın.Hazırladığınız açıklama yazısı, görsel materyaller ve veli izin formlarını, üzerinde bilgilerinizin yazılı olduğu kapalı bir zarf içinde Karşıyaka Belediyesi Ana Hizmet Binası Hızlı Çözüm Masalarına elden teslim etmelisiniz.

Her yarışmacının bir proje katılabileceği yarışmanın son teslim tarihi 11 Eylül 2023 Pazartesi günü.

Detaylı bilgi almak için 0(232) 362 57 77 numaralı hattımızı arayabilirsiniz.