Neler Yapabilirsiniz

Latife Hanım Köşkü Anı Evi Kafe

Karşıyaka Belediyesi'nce restorasyonu tamamlanan ve açılışı yapılan Latife Hanım Köşkü Anı Evi Kafeteryası nostaljik havası ve keyifli ortamı ile hizmet veriyor.

Latife Hanım Köşkü'nün 3000 m² bahçesinde kurulan açık hava kafeteryası Karşıyaka Belediyesi kuruluşu olan Kent A.Ş. tarafından işletiliyor. Köşkün ağaçlık alanı üzerinde oluşturulan kafeterya Karşıyakalıların gözdesi oldu. Bir nostalji çay bahçesi atmosferinde düzenlenen kafeterya Karşıyaka'nın göbeğinde Karşıyakalılar’a yemyeşil bir ortamda olağan üstü bir serinleme ve dinlence imkanı sunuyor. Dev ağaçların altında, yeşil çimlerin üzerinde, ekstra gölgelik donanımıyla, hasır ahşap sandalye ve masalarla kurulan kafeterya ziyaretçilere kelimenin tam anlamıyla huzur veriyor.

Kafeterya mönüsünde yer alan soğuk ve sıcak içecekler ile sandviç ve ızgara çeşitleri son derece makul fiyatlarla servis yapılıyor.

Adres: Latife Hanım Sokak No:29 Karşıyaka

Telefon: 0 (232) 381 13 23