Karşıyaka’da ‘İş Ve Müşteri Geliştirme Programı’ Başlıyor

Geometri Melek Yatırım Ağı, Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi ve Kuzey İzmir TEKMER iş birliğinde girişimler için; iç görü toplama, temel ölçütleri değerlendirme ve büyümenin temel kaldıraçlarını keşfetme sürecinde stratejik bir odaklanma ile fikir üretimini müşterilerin gelişen ihtiyaçları ile ilişkilendirerek katmanlamayı hedefleyen ‘İş ve Müşteri Geliştirme Programı’ başlıyor.

9 hafta sürecek çevrim içi program 3 aşamada tasarlandı;

Aşama 1 – Problemi Anlamak/Anlamlandırmak

Aşama 2 – Müşteriyi Anlamak/Anlamlandırmak

Aşama 3 – İş’in Pazardaki Karşılığını Anlamak/Anlamlandırmak

Çalıştığı alan fark etmeksizin TRL 4 veya TRL 5 seviyesindeki teknoloji girişimlerinin başvuru yapabileceği program için son başvuru tarihi 20 Mart 2023. Programa katılmak isteyen girişimcilerin başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. 25 Mart 2023 tarihinde programa katılmaya hak kazanan girişimler Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi web sitesinden duyurulacak.