12.05.2017

SODEM Toplantısı Karşıyaka’da Yapıldı

Karşıyaka Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin (SODEM) Mayıs ayı olağan yönetim kurulu toplantısına ev sahipliği yaptı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda, belediyelerin güncel sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Sodem Karşıyaka’da

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in yanı sıra, Buca, Küçükkuyu, Silivri, Giresun ve Süleymanpaşa belediye başkanları ile CHP Genel Merkezi’nden yetkililer katıldı. SODEM üyesi belediyelerin güncel sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra, AB projelerine katılım ve uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesi konuları da masaya yatırıldı.

Amaç Tüm Belediyeleri Geliştirmek

SODEM ve Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer “Ev sahipliği için Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. Avrupa Şeref Bayrağı’nı kazanarak kentimize büyük bir gurur kazandırdılar. Her belediyemizin gelişmesi ve bu tür başarılar elde etmesi için bir aradayız, çalışmalarımız sürecek” dedi.

“En Güzel Hizmetleri Üretmek İçin Bir Aradayız”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sosyal demokrat belediyelerin gelişmesi için çalışmalarını sürdüren SODEM’e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Belediyelerle güçlerimizi birleştirerek, en güzel hizmetleri yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.