08.06.2017

Karşıyakalı Romanlar İftarda Buluştu

Ramazan Ayı’nın bereketini tüm ilçeye yayan Karşıyaka Belediyesi, Roman vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Örnekköy Pazaryeri’ndeki dev organizasyona yaklaşık iki bin kişi katıldı. Dualar edildi, yemekler paylaşıldı. Başkan Akpınar “Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz” dedi.

2 Bin Kişi Katıldı

Ramazan Ayı boyunca, farklı mahallelerde kurulan iftar sofralarında Karşıyakalıları bir araya getiren Karşıyaka Belediyesi, bu kez Örnekköy’de yaşayan Romanlarla iftarın bereketini paylaştı. İftara Başkan Akpınar’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Pazaryerinde gerçekleştirilen etkinlik için dev sofralar kuruldu ve yaklaşık 2 bin Roman vatandaş biraraya geldi.

Akpınar Tek Tek İlgilendi

Ney dinletisinin ardından, dualarla iftar yapan Örnekköylüler, Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Akpınar, iftara katılanlarla fotoğraf da çektirdi.

“İftarın Bereketini Paylaştık”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Ramazan Ayı’nın tüm güzelliklerini Karşıyakamızda birlikte paylaşıyoruz. Bugün bu bereketli soframızda Roman kardeşlerimiz ile buluştuk. Huzur ve kardeşlik içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyoruz” dedi.