‘Bir Çocuk Bin Gülüş’ Türkiye’yi sardı

Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü bünyesinde hayata geçirilen ‘Bir Çocuk Bin Gülüş’ projesi çığ gibi büyüyor. İlk etapta Karşıyaka’daki ihtiyaç sahibi çocuklar ve hayırseverler arasında köprü olan proje, giderek çoğalan gönüllü ordusu sayesinde Türkiye’yi sardı. Van, Trabzon, Diyarbakır, Mardin, Ağrı, Muş, Şırnak, Batman, Konya, Kars, Gaziantep, Hakkari, Uşak, Bitlis ve Şanlıurfa gibi 30 farklı kentteki çocuklara da yardım eli uzatıldı.

Destekçi firmalar ve hayırseverlerin bağışlarıyla; ayakkabı, bot, kazak, mont, kitap, battaniye, erzak paketi ve kırtasiye seti gibi çeşitli ihtiyaç malzemeleri temin edilerek yerlerine ulaştırıldı. Örnek uygulama sayesinde bugüne kadar toplam 10 bin çocuğun eksikleri tamamlandı. Projeye katkı sağlamak isteyenlerin 0232 3641428 numaralı telefon ile Karşıyaka Belediyesi Vecdi Altay Çocuk Kulübü’nden detaylı bilgi alabileceği belirtildi.